CD Leganés – Real Sociedad 0:2

5

Новобранец на Леганес в очакване на първата домакинска победа в тазгодишното издание на Ла Лига и върху. Мадрид миналата единица във фиксирана в петък předehrávce десетия кръг срещу Реал Сосиедад, който потвърди добрата форма и удари Уилям Хосе с Чаби Прието вкара три точки за комфортен победа 2: 0th

Вътрешен все още напълно вкара три пъти, но на противника на детски площадки и за прилична производителност по своя собствена почва са все още ще трябва да почака. Сосиедад имаше през последните седмици, събиране на една победа след друг, а именно три от последните четири кръга, а освен това, както е в случая на предишните триумфи отново neinkasoval. Така баските цяло се е преместило в шесто място в таблицата с пропуск на две точки в петия Атлетико Мадрид, с които той ще играе у дома в следващия кръг.

В началото на мача, докато все още не е на посещение Микел Oyarzábal, но Willian Хосе в мача на двадесет и прогнози за футбол днес девети минути, той подредени Сосиедад напред в резултата, когато Карлос Мартинес премине от дясната страна се трансформира за разглеждане на два защитаващи играчи в точкуване с глава. Втората цел след това дойде половин час по-късно, и както в предишния кръг срещу Депортиво Алавес в допълнение към Уилям Жозе избута и Чаби Прието. Полузащитникът на Силите стояха в точното време на точното място, за да се стигне от шлюза Дейвид Zurutuza застрелян, че вратарят Jon Ander Serantes не може да се навлажни.

В последния половин час, въпреки че играчите Леганес опитал драматизира минута, но с всеки опит стрелба удар той може да посъветва вратаря Rulli и променлив Робърт Ibanez в добра позиция просто прекали. Реал Сосиедад така смея до три точки за първото място в съотношение 2: 0, докато неговият съперник чака в следващия кръг изключително трудна задача в опит да парира четвърто поражение в един ред, тъй като той ще дойде, за да кацне на Реал Мадрид.

more: http://bet-zalagane.com/