Chelsea FC – Tottenham Hotspur

tuluze

Șase din șase și nu au fost colectate într-un gol. Chelsea continuă în formă de neoprit și după recentul triumf pe teren Middlesbrough a primit în cele din urmă în capul mesei. Unseat ei în derby-ul tradițional Londra Tottenham încearcă în săptămâna în cele din urmă a căzut din Liga Campionilor. La Stamford Bridge a câștigat în plus, un numar incredibil de 26 de ani …

Un meci Spurs, la Londra, de fapt, nu plimbare în cadrul ideal de spirit. Într-adevăr, începând cu jumătatea lunii octombrie, toate competițiile “reușit” sedmizápasovou fără cordon întinde o victorie, care sa încheiat cifra de afaceri norocos în ultimele scaun copil cu spatar minute impotriva lui West Ham. Ei bine, că fanii nu se întâmplă să cred că totul se îndreaptă spre bine, Tottenham au renunțat la trei zile după Liga Campionilor înfrângere 1: 2 în Monaco.

Și acum Cocosii poziția sa para cu totul stadion cel preferat, în cazul în care ultima dată a câștigat în februarie 1990. Mai mult de un sfert de secol 26 liga (17 pierderi, 9 remize) și un total de 29 partide în toate competițiile. Blizoučko a fost aproape în luna mai a acestui an, dar un gol frumos Eden Hazard, în cele din urmă au luat următorii să câștige ultima șansă de a câștiga titlul.

taxe Antonio Conte sunt în plus față de stadion acasă într-adevăr teribil de puternic. Dintre cele șase meciuri în acest an au beneficiat de 15 puncte (cel mai mare din orice echipă PL), s-au admis doar trei goluri (cel mai puțin dintre toate echipele PL) și le-a dat 18 (cea mai mare de orice echipa PL). Chelsea bate primele 3: 0 Leicester, apoi 4: 0 Manchester United și în cele din urmă a cuprins 5: 0 Everton. Vygraduje probabil consecințele terifiante imaginar “canar”?

Tottenham, cu toate acestea, nu se poate nega două lucruri. Cu toate că a fost recent în liga prea eșuează, este adevărat că primește cele mai puține goluri. Prin urmare, acum ne lăuda cel mai bun echilibru defensiv primit doar opt goluri pentru întregul an. Din aparare, dar a scăzut Toby Alderweireld, Ben Davies și recent suspendat Danny Rose.

Că Chelsea sunt din cauza unei probleme musculare va trebui să se descurce fără John Terry, într-o formă fizică perfectă, atunci încă nici măcar Kurt Zouma, deși el a început deja pentru selecțiile de tineret. Vătămate John Obi Mikel. Aceste detalii sunt secundare, dar oricum, din moment ce Antonio Conte nu este nici un motiv să interfereze cu netedă unsprezece funcționare de bază. Pentru a sasea oara consecutiv, astfel încât ne putem bucura de același raport.