CSKA i Champions League

CSKA i Champions League – det är ett ansvar för Leonid Slutsky. Så, de metoder som han använder för att lösa problem är bara hans verksamhet. Väldigt konstigt att säga “vi tycker inte om sättet han spelar.” Och han kanske inte gillar hur vi skriver. Och?

Leonid Slutsky ser bara ett antal metoder som utför CSKA i de Europeiska cuperna. Detta är inte bra och inte dåligt, det är ett set. Att sätta upp med “sådana-ness” i fotboll klubbar – det är kanske en sak, som inte ges till betraktaren. Vi kan inte förstå att fotboll ibland inte delas in i “bra” och “dåliga”. I fråga om spelstil – är så säker. Det finns stilar.

Varje gång en mängd olika stilar och deras fans utvärdering blir en vild hyckleri. Nej, absolut inte lämpligt och inte menar, men en tillfällighet, den rådande hyckleri. Det mest slående exemplet är Fabio Capello förbundskapten för Ryssland. Personer som har vissa åsikter och genomföra dem på fältet samma sätt. “Äntligen kom den coach som ger resultat,” vi ropade efter en seger över Portugal. “9 miljoner euro, Ja du är galen,” ropade vi är bara ett år senare. Vi minns hans gamla människa spelar tråkig fotboll Expekt (översyn av Expekt) och skämde ut landslaget till Vm. Ingen kommer komma ihåg att detta ledsen gammal man spelade med den Israeliska laget i turneringens med en total poäng av 7:0 (det lag som inte var i stånd att besegra Guus Hiddink). Vi kom precis ut ur gruppen. Jo, det händer. Inte ut ur turneringen, som deltog 12 år. Bara nästa val gick lite fel som den föregående. Bara plötsligt laget slutat att vinna. Olika betyg på resultattavlan – det är sak som förvandlade “den personen som ger resultat” i “ledsen gubbe”. Hyckleriet är att vi börjar att skrika om spelet bara när det är inget resultat. Vi behöver inte avsiktligt göra det. Självklart behöver vi något att hålla fast vid. Eftersom det ibland inga andra argument.

Det finns inte tillräckliga argument för att förklara varför Leonid Slutsky är en dålig tränare. Bara för att han är en bra tränare. Bara hans fotboll har flera italienska fastighet: när det inte finns en acceptabel nivå, vi kan inte säga att det var “något.” Slutsky – inte Alenichev. Som Capello och Ranieri, som Simeone som Betway (översyn av Betway) Mourinho. Det är de människor som har nått stora framgångar i fotboll. Det är människor som aldrig haft att säga “det finns inget resultat, men”. De har alla varit tillsammans. Antingen har det allt eller inget. Gör avsaknaden av dessa människor – bara att de är mer framgångsrika esteter-förlorarna?

Leonid Slutsky en gång nådde kvartsfinal i Champions League. Med sin fotboll. Med “inte” fotboll. Så hände det att ingen av de ryska tränare aldrig når detta stadium med den ryska klubben. Hur snabbt vi glömde bort det. Åh, och 0:1 från Tottenham Betfair (översyn av Betfair), men vilket spel! Spelet var samma.

Spelet var samma, när CSKA Moskva vann den ryska Premier League, och estetiska “Spartacus” var dregling och letar efter anden, väggar, rusande och trodde TTD-Carioca. Spelet var samma när Jose Mourinho för ett par år sedan återvände till England och visade Arsene Wenger vad att vinna Premier League. Nej, ingen gråter om spelet och skriver “hus – inte ssy,” när laget vinner. Mourinho fick sparken efter ett par månader. Bara för att det fanns inget resultat. Detta är baksidan av personer som tar ansvar och nå framgång att alla dina misslyckanden är kraftigt synlig och orsakar extrem smärta. Ju större de kom, ju svårare de falla. Esteter aldrig, någonsin, någonsin ansvarig och inte göra framsteg. Därför evigt.

Fotboll är en mycket mer komplicerad sak än vi tror. Det är en plats för känslor men på läktaren, på presskonferenser, journalistik och bar sammankomster över ett glas öl. I yrket det är en tuff cynisk beräkning. Till exempel, jag älskar Jurgen Klopp. Och jag är glad att han är tränare för “Liverpool”. Men även den yttre skönheten i hans spel är sett samma beräkning. Han kan inte bara sätta på försvar – mänskliga hål: exakt samma som Slutsky – attack. Varje coach kommer från en av hans styrkor. Ja, alla tränare som är fel. Inte utan det.

Vi pratar om styrkor och personal hål, men jag vet att något fan av den Röda skulle vara lika glada om det “Liverpool” och inte “Lester” förra året blev mästare. Ingen skulle ha uppmärksammat defensiv skansar, enastående priser på kontringar och att hem – SSU. Ssy, vi skulle bli kallade vi den största Liverpool när han skulle dricka champagne ur Cup championship. Ingen skulle tänka på posten av Simon Mignolet, andelen vann med Sturridge strid och någon lön. Bara för att det är på spelar egentligen ingen roll. Det är en del av en dålig film. I en bra film eller andra värden.

CSKA i omfattningen av rysk fotboll – en mycket bra film, som inte skulle säga det. Mycket lätt att säga “låt oss fixa detta, detta och detta kommer att bli ännu bättre.” Kan, och kommer. Det verkar för oss att alla våra tips kommer bara att leda till det faktum att det skulle vara bättre. Men det finns en möjlighet att det kommer att bli mycket värre. Och vem bär ansvaret för det? Absolut inte för oss. Vi är bara åskådare. Esteter. Dessutom har vi andra människor. Vi kan inte glömma det.