De fodboldspillere har zašpásovalo vejr.

Noget sker meget sjældent. Kraftig vind, der fejede hen over weekenden med nogle lande, forårsagede en bemærkelsesværdig situation, når kampen mellem den danske fodboldliga SønderjyskE – Midtjylland. Domestic vandt 1: 0, vindende TreF indkøbt 84 minutter Zinckernagel Philip, men måske endnu mere opmærksomhed udløst situation, der opstod lidt tidligere.

 

Storm med kraftige vinde i weekenden, for eksempel afskaffet cyclocross i Belgien på Vesterhavet. I Danmark er fodbold spilles. Efter 74 minutter Midtjylland målmand Johan Dahlin rozehrával eget straffesparksfelt, trods massiv at sparke bolden tilbage til ham før pull voldsmand greb ham i strid med reglerne.

Ikke kun dommere over tider nysgerrige mindedes mulige situationer ryster på hovedet, men nu var der en sådan og det skal løses. Dansk voldgiftsmand korrekt beordrede en indirekte spark. Hvorfor?

Bolden har forladt for feltet, blev opfyldt forudsætning for at i dette tilfælde var i spillet igen. Intet at ændre selv, at bolden efter en massiv vindstød kom uden for feltet. Og der han spillede den samme spiller igen, hvilket ikke er.

Så meget for fodbold Laika. Det kan være sjove situationer, men overrasket selv eksperterne. I tilfælde af, at sådanne regler overtræder målmand, bestilling en indirekte spark. Hvis hænderne rørt bolden markspiller (måske tænker, at bolden ikke er i spil), sparke en straf ville være.

Efter lange diskussioner fik dermed hjemmebanefordel, men situationen ikke slå standard. På det vindende mål, de måtte vente ti minutter. Takket være holde sjette position og nærmede deres weekend modstandere, mens den fjerde, i modsætning til tre point.