Den brasilianske pilot Felipe Massa, i henhold til

Den brasilianske pilot Felipe Massa, ifølge britiske medier utsetter avgang fra formel 1 og inngåelse av en ny kontrakt med den stallen Williams tillate deg å overføre Valtteriho Bottase i Mercedes. Den finske rider er omtalt som etterfølgeren til verdensmester Nico Rosberg etter sin brå avslutning av karrieren. I de siste dagene ledelse av Williams tillatt avgang av sedmadvacetiletého Bottase til det beste laget de siste tre sesongene i tilfelle at gevinster opplevd tilstrekkelig kompensasjon.

I henhold til magasiner og Autosport motorsport.com er Massův Betsafe (skriv her) returnere en forutbestemt konklusjon. Når det Brasilianske ennå år i farger av Williams endte sin karriere, og stedet for den tidligere vektlegging av verden kom til team, atten rookie Lance Spasertur fra Canada.

“Hvis vi tillater Valtterimu igjen, bare hvis vi kan få en erfaren Betsson (skriv her) erstatning, noen liker Felipe Massa,” sa hun for en stund siden, fungerende sjef for den britiske team Claire Williams. Og i henhold til den nyeste spekulasjoner vil det til slutt være i Massa, som signerte med laget en ny kontrakt. Angivelig, det gjenstår å finjustere de siste Nordicbet (se her) detaljene.