Hockey pelaajat Třinec infix

Hockey pelaajat Třinec vahvistaa ensimmäisen sijan Tipsport extraliga ja sen jälkeen 30. pyöreä. Terästyöläistä voitti ice praha-Sparta 2:1 ja kärjessä liiga, on neljän pisteen johtoon ennen Libercem. Valkoiset Tiikerit nousi Pardubice jälkeen kaksi puheenvuoroa Välipaloja 3:2, ja toisaalta kantaa ne korvattiin Komeetta. Pelaajat Brno on Pilsen oli, mutta sen jälkeen kaksi tunnistamaton tavoitteet ja neproměněném ilmainen ammunta Intiaanit lopulta putosi 1:2 jatkoajan jälkeen. Pohjois-böömin derby voitti Litvinov, kun osuma palasi Pilař vallinnut Chomutov 3:2 jatkoajan jälkeen. Mladá Boleslav, päinvastoin menetti kahden maalin johtoon ottelussa Zlin ja Beranům menetti 2:3 jatkoajalla. Pyöreä suljettu kohtaamisia Karlovy Vary Olomouc, jossa hän ampui Hanákům kaksi pistettä voitettuaan 3:2 jatkoajalla, Petr Strapáč.

Virginia sen jälkeen, kun maajoukkue tauko, esitteli ensimmäistä kertaa kotiin arvostelu Betsafe jään, koska tapausten hyökkääjä Jiří Polanský. Kun eteenpäin on sopinut sitoutuminen druholigovém sveitsin joukkueen Olten.

Ja he olivat vain Metallimiehiä, joka pääsi johtoon. 7. hetken kahdennentoista kerran kaudella ajanut läpi Rostislav Marosz, kun sitä käytetään loukkaavaa liikkumavaraa puolustaja Josef Hrabal. Molemmat onnistui verrata jopa yhdeksän sekuntia ennen loppua lähi-dvacetiminutovky, kun Lukáš Pech hieman tečoval bekendový yritys Miroslav Forman. Suuri mahdollisuus kääntää pisteet, oli Sparta alussa viime kolmansien. Huono tuuri, kun virhe meni läpi, mutta ei tullut erillistä raid, ja niin tuli rangaistus. Kun Maroszově kulkea arvostelu Nordicbet välillä käynnissä selkänsä on voimaa pelata hit Špirko ja ohjata kotiin voittoon.

Alkaen sleesian on koko pääoman kolmannen kerran tänä vuonna.

Brno ei ole tunnustanut kaksi maalia
Sillä pilsen hockey pelaajat ottelun Brno tämä ei mene ollenkaan hyvin. Lopussa ensimmäisen näytöksen hän sai rangaistuksen 5 minuuttia plus loppuun otsikon osaksi vastustaja Tomas Svoboda ja myöhemmin valtapelistä voisi Brňané kiitos John Štencela käyttää. Intiaanit mutta se ei ole luonut, kapteeni Kratěna tasoitettu ja jatkoajalla päätti kohta kotiin lisäksi Jakub Lev. Aseta aika arvostelu Betsson, mutta se ei edes tapahdu. Komeetta, mutta ensimmäinen tunnustamaan tämän, toisen kerran ottelun erotuomari säännöllinen tavoite ja kääntyi sitten erillinen raid-Jan Kana.