Jeg må gi vesentlig bedre ytelse enn i Danmark, vet Ščasnýs

krnacBare en betydelig bedre ytelse enn i den første kampen vil med buss Zdenek Ščasného spartanske spillere avanserer gjennom Sønderjyske i europeiske ligaer. Vil oppfordre sine spillere til å være i gjengjeldelse fjerde kvalifiseringsrunde hjemmekamp dannet dansk motstander og fremmet hovedsakelig aktiv lek på vingene. Han advarte også Pieces motstander.

“Hvis vi ønsker å gå videre, bør vi ta med betydelig bedre ytelse enn dem,” sa Ščasný på pre-match Unibet(uni-no.com)pressekonferanse. “I alle unna kampene har forsøkt å spille på Brøndby hvor de tapte 0:.. 4, har lenge vært aktiv Når noen tilpasse spillet sitt, så dette er en måte å helvete Vi trenger å gjennomføre spillet vårt,” advarte han treneren.

Sparta var ventet på en veldig viktig kamp og en seier vil bringe hennes deltakelse i europeiske kopper. “Da vi kom ut av prosedyren i Champions League, så vi alle har et stort ønske om å gå videre til Champions League og spille som i fjor en vakker kamp,” sa Ščasný.

Han mener at gjengjeldelse vil være hans teamarbeid på defensiven som i det første spillet når motstanderen lansert i én sjanse, og at tvert imot, forbedret offensiv tale. “Sønderjyske har en overbelastet midtbanen og med det vi de kjempet. Centers spillere komme inn i spillet og sidene vi ikke eksisterte. Det var det enda smalere banen, så jeg håper at vårt spill skulle være annerledes. Og vi spiller bedre etter sider, “sier trener Letná.

Hans spillere vil også advare standard situasjoner motstander, spesielt lenge før bilene. “Deres forsvar eller drivverk er det ikke. I den danske ligaen og de spiller nesten alle lag. Han sies å ha en trener som øver bare disse bilene. Det er sant at mellom som er farlig. Men med rette bør leie rotet neste spiller, og de ofte vente enn over hele kurset går over en spiller. Deretter fordi ti minutter spilt. og som plager meg. jeg synes det er rart. Men det er farlig. Vi må spille slik at de har noe standardek som mulig, “la han til Ščasnýs.