Ledelsen af disse to hold i denne komponent, er det ikke overraskende,

Ledelsen af disse to hold i denne komponent er ikke overraskende. Falder Gardai forbyder sine spillere, diskutere med dommeren, og handlinger af den storby i holdets forsvar påvirke. Hovedsageligt produceret mindre fejl, der ikke bliver straffet med kort. På Borussia Dortmund, at der er en grund til at det lille antal af fejl og advarsler: Thomas Tuchel gør fodboldspillere til at træne med tennis bolde i hånd, for ikke at gribe hinandens shirts. Som vi kan se, dette giver resultatet. I slutningen begge hold præsenteret i alt 4 gule kort i 5 kampe i mesterskabet.

“Augsburg” har mest af alt vil riding kampsport

Dette faktum er en smule overraskende, fordi der i denne sæson, “Augsburg” på området og han tog ikke en spiller, der er højere end 190 cm, Som er den kamp vindes ikke af fysisk styrke, men på bekostning af en kompetent valg position. Vi kan sige, at sådan en række kampsport på grund af de defensive Betsafe vinder spillet, men andelen af besiddelse, de har, er ikke så lille i forhold til underdogs – 49%. Så til 25,4 per spil vandt kampsport er et fænomenalt resultat.

Forsvarer: “leganés”

Dette udvander det tyske parti af den spanske “Valencia”. Denne nybegynder Eksempler alle gør mere defensive aktioner per spil. Ja, den spanske klub spiller i forsvar – 4 forsvarere og 2 pronica ødelæggeren. Ja, tilbringer en masse tid i deres halvdel, men “Leicester”, for eksempel, den procentdel af besiddelse af samme, og en defensiv handling mindre. Men, 24, udvalg og 23,8 stjæler per spil ikke rigtig hjælpe. “Leganés” indkasseret 10 mål i de første 7 kampe.

Den tekniske team: Liverpool

Det er sjovt at indrømme, men de fleste af Nordicbet alle de streger i top 5 ligaer, gør at den engelske hold. Væske fodbold Jurgen Klopp er et meget stort sted, er givet til og individuelle kvaliteter, især når de kunstnere kan. Som måske en lille dribler, når du har mana, Sturridge, Wijnaldum, Coutinho og Firmino i angrebet? Derfor, i gennemsnit 14.5 slag per hold per kamp.

De fleste angribende hold: real Madrid (Madrid)

For nogen er ikke en hemmelighed, at real Madrid altid ønsker at spille i angrebet, og i denne måned, at han gjorde det bedre end nogen. På trods af en periode på fjorten dage af fraværet af Cristiano Ronaldo, Madrid superclub gør alle mere akut, transmission (16,6 per spil), og får flere skud på mål (8 per spil). At komme rundt i Barcelona i antallet af gennemtrængende passerer – opnåelse af plads.

Af alle de spil -: Bayern München

PEP Guardiola fra Bayern München, venstre, og antallet af overførsler fra München holdet har ikke mindsket. Lederen af den tyske Liga har også en meget stor fordel i forhold til os alle i denne komponent. Nu menigheder Carlo Ancelotti laver et gennemsnit af 714 assister per spil, og at du forstår, hvordan denne plads tal, som er den nærmeste rival, PSG, 667 af dem, på trods af det faktum, at PSG skal spille i en mindre konkurrencedygtig Liga.