Ledning av dessa två lag i denna del, är det inte förvånande

Ledning av dessa två lag i denna del är inte förvånande. Hösten Polisen förbjuder sina spelare diskutera med domaren, och de åtgärder Metropolitan i lagets försvar påverka. I huvudsak produceras mindre tacklingar som inte straffas med kort. På Borussia Dortmund det finns en anledning för det lilla antal fouls och varningar: Thomas Tuchel gör fotbollsspelare att träna med tennis bollar i hand, inte för att ta tag i varandras tröjor. Som vi kan se, detta ger resultat. Det slutade med att båda lagen presenterade en summa av 4 gula kort i 5 matcher av sm.

“Augsburg” har de flesta av alla vann riding kampsport

Detta faktum är lite förvånande, eftersom det i denna säsong, “Augsburg” på fältet och han tog ingen spelare längre än 190 cm, är Att kampen är vunnen, inte genom fysisk styrka, men på bekostnad av en behörig val position. Vi kan säga att ett sådant nummer av kampsport på grund av att defensiven som vinner spelet, men den andel av innehav de har är inte så liten i förhållande till underdogs – 49%. Så 25,4 per match vann martial arts är ett fenomenalt resultat.

Försvarare: “leganés”

Detta späder det tyska partiet av den spanska “Valencia”. Detta nybörjare Exempel alla gör mer defensiva insatser per spel. Ja, den spanska klubben spelar i försvaret Betsafe (översyn av Betsafe) – 4 försvarare och 2 pronica jagare. Ja, tillbringar mycket tid i sina hälften, men “Leicester”, till exempel den andel av innehav av samma, och defensiva åtgärder mindre. Men 24 av urval och till 23,8 stjäl per spel inte verkligen hjälpa till. “Leganés” släppte in 10 mål på de första 7 matcher av säsongen.

Det tekniska teamet: Liverpool

Det är roligt att erkänna, men de flesta av alla de slag i topp 5 ligorna Nordicbet (översyn av Nordicbet) gör att det engelska laget. Vätska fotboll Jurgen Klopp är en mycket stor plats ges till och individuella egenskaper, speciellt när artister kan. Som kanske en lite dribblingar när du har mana, Sturridge, Wijnaldum, Coutinho och Firmino i en attack? Därför, i genomsnitt 14.5 slag per lag och match.

De flesta anfallande laget: real Madrid (Madrid)

För någon som inte är en hemlighet att real Madrid vill alltid spela i anfall, och denna månad han gjorde det bättre än någon annan. Trots ett par veckor av Betsson (översyn av Betsson) frånvaro av Cristiano Ronaldo i Madrid superclub gör alla mer akut överföring (16,6 per match) och blir mer skott på mål (8 per spel). Att ta sig runt i Barcelona i antal penetrerande passerar uppnåendet av utrymme.

Av alla de spel: Bayern München

PEP Guardiola från Bayern München, till vänster, och antalet överföringar från München och laget har inte minskat. Ledaren för den tyska Ligan har också en mycket stor fördel över oss alla i denna del. Nu församlingar Carlo Ancelotti gör ett genomsnitt av 714 assist per match, och att du förstår hur detta utrymme siffror, den närmaste konkurrenten, PSG, 667 av dem, trots att PSG spela i en mindre konkurrenskraftiga Liga.