Osztrákok szeretnénk nyolc érmet

Bratislava. Ma a svéd téli üdülőhelyen Aare megnyílik a 39. világbajnokság lesiklás tudományág. Elindítja 350 képviselői 62 ország, köztük hét szlovákok.

A száz évvel ezelőtt volt Aare egy templom, egy szálloda és számos paraszti települések. A múlt században, úgy építették a felső sípálya, amely 1954-ben először Skandináviában rendezett világbajnokságon. Visszaküldött után itt 53 év.

A svédek zici az időjárás, az érdekelt közönség hatalmas. Becslések szerint, amennyiben a bajnoki 16 napig nézni több mint 100 ezer néző.

Kezdőlap slalomárska csillagos Anja Pärsonová és az amerikai viharmadár lejtők Bode Miller áll a figyelem középpontjában.Anja otthonában, és bár az utóbbi időben ez a formája várta a nagy teljesítmény a szlalom és legalább két érmet, köztük egy aranyat.

Ha Miller nyer szlalom, hogy ami jön a legtöbb, ő lesz az első a történelemben, hogy amennyiben az arany minden tudományágban. Paerson van a MS hat érmet, köztük négy aranyat, négy Miller és minden a legértékesebb, de…Ebben a szezonban nem fejezte még az egyik tizenkét szlalom, és úgy véli, hogy a Tizenhárom nem neki, baleset hajlamos, éppen ellenkezőleg, az arany.

A legnagyobb ellenfelei ezek történelmileg sikeres akarat osztrákok Benjamin Raich és Marlies Schildová.Nem titok, hogy azok a közeli barátok, közel is van egy gyűjtemény a legtöbb nemesfém.

Schild topfavoritkou szlalom a szezon megnyerte egy kivételével az összes SP. Ha nem lesz világbajnok, ez lesz a blockbuster, bár szlalom kiszámíthatatlan.

Összességében a négyszeres bajnok és kétszeres világbajnok Benjamin Raich, aki megnyerte a tavalyi felújítás Aare, bár most olyan szuverén, de a bajnokság nyilván felkelti.

Az osztrákok akar nyolc bet365 online fogadási érmet, ami kell nekik, hogy megpróbálja 26 versenyző. Két évvel ezelőtt, 25 síelők importált 11 érmet, köztük három aranyat. Ezek szerényebb.

Raich legnagyobb versenytársa a norvég Aksel Lund Svindal, vb versenyfélként.Azt akarja, hogy létrehozzák a dicsőség a norvég síelő, aki terjedt Attle Skardaal, Kjus és legsikeresebb síelők a világon Kjetil Andre Aamodt, aki visszavonta előtt bajnokságok sport kikapcsolódást.NOR Svédország otthon, bet365 fogadási útmutatók a szezon tart szinte hiba nélkül, és az egyik fém nem fog hiányozni.

A sorsolást nézők Tre Kronor lesz szenzációs szlalom üstökös SP Jens Byggmark, akinek neve szolgált manipulálták, és felszólította, hogy „Stenbyggmark” tiszteletére a legismertebb svéd szlalom

Ezek a jelöltek érmek biztos, hogy tartalmazza az osztrákok Walchhofer, Scheiber Maier.

A nők érem ambíciók Rakúšaniek töltse ki az első királynője sebesség tudományok Götschlová, akkor augusztus amerikaiak Mancusová egy Kildoewová.Egy forgó tudományág aug Schild ő honfitársa Hosp, Kathrin Zettel, Poutiainen Finnország és svéd Borssenová, a horvát JELUŠIČ.

Mivel a férfi óriás műlesiklásban regisztrált több mint 75 versenytársak, a FIS által megrendelt első végzettség helyen február 14-én, és két nappal a verseny után a cím. A fő verseny van egy bizonyos részvételét a top 50 szerint FIS pont. A fennmaradó 25 ülőhely fog harcolni.

Az alapítvány az aktív élet által alapított svéd zjazdár Thomas Fogdö. Azt akarja, hogy segítsen a sérült sportolók visszatérnek az életbe. Készül egy jótékonysági rendezvényen Sí Csillagok Meghívó február 17-én Csapatok által vezetett Ingemar Stenmark és Bojana Križa • és megfelelnek párhuzamosan szlalom.Úgy mutatja be a Franz Klammer, Andres Wenzel, Lars Eriksson, Ole Christian Furuseth, Luc Alhand és mások. A nézők látni fogja az eredményt a nagy képernyőn legendák.

bet365 mobil bónusz