På 23 år, Pogba er den dyreste spiller i historien

Unge spiller i forsvaret, som med utilsløret iver jages “Manchester United”, blev for nylig valgt til det spanske landshold, selv om holdets yngre spillede for Frankrig. Men dette er kun vigtigt for de involverede parter, der henviser til, at vi er meget mere interessant at hans spil kvaliteter: godt udvalg af varer, evnen til strøm og antenne spil – alt dette gør det til et bemærkelsesværdigt talent nu, og som han kan vokse, hvis de placeres i gode hænder, det er muligt at gætte, da hans loft er et eller andet sted meget høj.

Midtbane
Paul Pogba, Frankrig

På 23 år, Pogba er den dyreste spiller i historien Unibet. Måske er dette allerede muligt at afslutte til at forklare, hvorfor han vil være en del af vores team. Tidligere forekom det, at de fleste af hans talent er lys i den afsluttende fase: for første gang i sæsonen i Torino, Paul scorede fem gange, men ikke give nogen hjælper. Allerede næste år, de blev bare 10, på trods af det faktum, at deres sats Franskmanden også steget. Endelig, den sidste sæson i Juventus er ganske fremragende – 8+13 på systemet, “goal + pass”. Denne mand kan spiller, der kan afgøre hendes skæbne, og når det er nødvendigt, og til at forlade på den anden plan, der skal hjælpe partnere. Ét ord – fantastisk spiller.

Raheem Sterling, England

Bare husk, at så ham for et par måneder siden behandlede deres egne fans i løbet af Euro 2016. Ja, på de Bet365 områder af Frankrig i tillæg til den oprindelige ryk, som viste sig at være yderst ubrugelig, Rahim viste ingenting. Det virkede som om, at hvis Manuel Pellegrini kunne ikke se ham i startopstilling, da PEP Guardiola er den værste at blive træner for en enkel spiller, der elsker at spille med bold, det vil være for ham at afslutte karrieren i “Manchester city”. Men Spanieren viste igen, selv til dem, der ved, hvordan det er at arbejde med spillerne. Ved første, han af træ Jerome Boateng støbt top defender, og nu er der tilsyneladende tog op Sterling, der i seks ligakampe formået at score tre gange for sig selv og den samme tid til at hjælpe mine partnere. Det ser ud til, at vi ikke bare høre om det en masse god.

Marco Verratti, Italien

Arving af herlighed, Andrea Pirlo, som per definition ikke kan være middelmådig, men det faktum, at han er 23 år gammel, Marco er simpelthen fantastisk. Moden for sin alder og smart spil gør ham til en vigtig figur i PSG og “Squadra så Italien”. For dem, der gerne at bedømme spillere på statistikker, Verratti ikke vil virke fantastisk, da han er den eneste gang i hans karriere uden for sæson barrieren af 10 point på systemet “et mål + en aflevering”, men være opmærksom på følgende tal: i Frankrig, for hvert mål scoret, den italienske gør 7,3 hjælper. Mestre at finde det endelige slag altid har haft, men disse Betfair håndværkere spille en mangelvare.

Saúl Ñiguez, Spanien

Unge midtbanespiller er måske ikke så kendt på grund af det faktum, at atlético har andre genial og karismatisk leder, men da Saul er lidt ligesom, der venter i kulissen. Man skal dog ikke undervurdere Spanieren. Husk hvor, ked af det på deres Æsler, han er sat forsvaret af “Bayern” i sidste års Champions League. Og sikke en skønhed, at han satte i første runde i dag? Ønsker eller ikke, men for ham er fremtiden “Atletico” og eventuelt hele det spanske hold, som snart får brug for nye helte.

Angreb
Harry Kane, England

Så, som de siger, uden varianter: på trods af en temmelig kedelig kamp til em 2016, angriber har allerede tjent de stjerne-status: 46 mål i løbet af de sidste to sæsoner i Premier League – det er alvorligt, mere end bare Sergio Aguero udelukket “halvtreds dollars”. Tall, placeret spark, fremragende teknik i det Arsenal af Kane har noget at bo på sådan et højt niveau i mange år.