Saavuimme Prahaan turisteina, varoitti valmentaja Sønderjyske

mazzariVaikka pelaajat SønderjyskE matkusti Praha uusintaottelua neljännen karsintaan Euroopan liigan vastaan Sparta nöyrästi, he haluavat taistella noin historiallista prosessia. Match heille edustaa huippua nykyisen uran ja seuran historiaa ja uskomme, että he osoittavat suorituskykyä että Sparta vähiten kiusannut.

“Emme tulleet Prahaan turisteina, haluamme edetä, ja toivomme, että onnistumme”, hän kertoi ennen Unibet(uni-suomi.com) ottelua lehdistötilaisuudessa, valmentaja Jakob Michelsen SønderjyskE. “Se on meille suuri haaste, suurin koskaan vastaa, lisäksi niin suuret seurat kuten Sparta. Teemme kaikkemme esitellä paras peli ja päästä käsiksi menettelyn”, hän lisäsi.

Samoin ottelun Letnan ja katsella pelaajat itse. “Vaikka se on minulle suurin paini uransa. Olen tiukka, odotan. Tiedän, että Sparta on suosikki, mutta huomenna pelata paras. Emme ole täällä matkalle, mutta tulimme menettelyyn”, sanoi kapteeni Pierre Kanstrup.

Michelsen valmentaja odottaa joukkueensa kohdistuu paineita ottelussa kotona. “Sparta on todella vahva joukkue. Kotona on paljon hyökkäys, kohdistuu paineita. Uskon kuitenkin, että meillä myös on niiden mahdollisuudet, joka luultavasti ei ole paljon, mutta se on tehokkaampi”, sanoi Michelsen.

Suuri menetys pitää puuttuessa keskikenttäpelaaja Adam Guiry takia kolme keltaista korttia. Keskikenttäpelaaja burkinafasolaisten oli tehnyt heidän ensimmäisen ottelun (0: 0) Sparta suuria ongelmia ja dostupováním hyökkäävät pelaajat. “Se on iso haitta meille, koska se oli vastaan Sparta paras pelaaja”, sanoi Michelsen, joka myös ikävä kokenut hyökkääjä Tommy Bechmann takia aivotärähdyksen keskikenttäpelaaja Mikkel Hedegaard ja epävarma on alku Simon Kroon.