Slovakit uskalla edes Kanadaan. Meillä on toinen joukkue, sanoo Rewa

MONTREAL. Slovakian jääkiekon pelaajat hävisi puolivälierissä MM pelaajat alle 20-vuotiaiden Tšekki 3: 0 ja taistella mitaleista.

“Se antaa meille arvokkaan voiton”, hän kertoi TSN Slovakian kapteeni Martin Réway, joka lopulta teki kolmannen maalin tavoite vastustajan valtapelistä. “Zdolali olemme yksi parhaita joukkueita turnaukseen ja niin pieni maa kuin Slovakiassa, on suuri menestys. Meidän maalivahti peluuttaa tarkista täältä ihmeellisesti, jokainen joukkue antoi hienoja tuloksia”, hän lisäsi. Kukaan ei odottanut

slovakit odottaa voittaa Tšekille Junior World Cup vuodesta 2002, lähtien raahasi mukanaan joukon kuusi tappioita. Sen kilpailija, mutta he uskoivat hän tiesi hyvin valmisteluvaiheesta turnauksista ja löivät häntä jopa kenraaliharjoitus mestaruuden 3: 1.Välierät ohjelma

“Junior kisat epätavallinen edetä näin pitkälle. Voimmeko keskimäärin vain kerran viidessä vuodessa”, sanoi Rewa, joka pelasi toinen hullunkurinen peli vastaan ​​Bell Centre hallissa Montreal Canadiens vuoksi seuran laatineen häntä.

“Ihmiset ovat Slovakiassa ylpeytemme. Kukaan meistä olettaa, että se sai alkuun neljä. Nyt kaikki on mahdollista”, hän vastasi hyökkääjä Sparta Praha, mikä on kuusi pistettä (4 + 2) tuottavin slovakki soitin. Toistaiseksi vain yksi mitali

Slovakian kahdenkymmenen parhaan joukossa neljä MM-kisoissa jo kolmatta kertaa historiassa tiensä.Viimeinen kerta, kun pelataan semifinaali kuusi vuotta sitten, vuoden 2009 MM-kisoissa joukkue Jaroslav Janus, Tomáš Tatar, Richard Panik Marek Wienin puolivälierissä eliminoitu USA 5: 3 ja otti 4. sija.

Toistaiseksi vain mitalin U20 MM sai nuori slovakit vuonna 1999, jossa joukko noin Jána Lašáka, Mariana Gáboríka ja Ladislava Nagya voitti pronssia. Jatkaminen ottelun Slovakian – Tšekki.

“Tämä on jotain uskomatonta, että saimme viimeiset neljä joukkuetta. Olemme osoittaneet, että silloin tällöin, tavata hyvä joukkue, voi näyttää suuria asioita. Kaikki tietävät, että jos olet ollut paras kolmas turnauksessa. voimme voittaa. Tiimimme vuosi sitten hän näytti olevan vahvempi paperilla, mutta törmäsimme ruotsalaiset.Tällä kertaa pystyimme voittamaan suomalaiset ja saksalaiset ja ajatuksia niissäkin tajusi, että jokainen vastustaja on pelattava “keskusteli Rewa.

nuori slovakit ovat vakuuttuneita siitä, että mestaruudesta pelaavat kaksi ottelua. Semifinaali niitä Torontossa odottaa kotiin Kanada (maanantaina klo 02:00 CET). avausotteluun ryhmässä hänen kadonnut 0: 8. Bokros: se on palkinto

“Kun romahdus Kanadan kanssa on meille suuri palkinto, koska olemme poikien kanssa nadreli kunnolla koulutukseen “kommentoi valmentaja Ernest Bokroš Slovakiassa.

” Extraliga meitä hyvän valmistautumisen. Tämä tulos on palkinto kaikille valmentajille Joukkueiden korkein liiga, koska niiden joukkueet kamalaa pelata kaksikymppisenä. Tänään meillä oli hyvä maalivahti ja rauta kuria puolustuskannalle, joka kesti loppuun saakka ja.Puolustamme Tsekin valtapelistä ja antoi tavoitteet että usein puuttuu voitto “lisäsi valmentaja.

” Olen pettynyt. Emme myöskään pystytä hyödyntämään, joka oli joukkueen. Hän päätti, että toisella jaksolla. Meillä oli hänen suuri mahdollisuus. Kolmannessa osassa jo työskenteli hermostuneisuus. Slovakit pelataan johdonmukaisesti puolustukseen vyöhykkeellä, pohjimmiltaan he heittävät tarpeeksi kiekkoa ja me palautetaan kokonaisuudessaan. Kun jäi mahdollisuuksia, joita syntyy, et voi voittaa “sanoi valmentaja Miroslav Tshekki Přerost. Kapteeni: Kanada voimme selviytyä

” Uskoimme, että voimme voittaa.


Hän täytti unelma jokaisen pelaaja, joka tuli mestaruuden. Me pelataan tsekit valmisteilla, tiesimme, että ne ovat toistettavissa “sanoi puolustaja Mislav Slovakia Rosandić.

” Fantastic talteenotto oli Godla.Olemme vihdoin näkymä prestrieľali vastustaja ja antoi tavoite. Jo ennen peliä, uskomme, että voimme voittaa tšekit. Olemme kaikki onnellisia “lisäsi kirjoittaja ensimmäisen maalin Michal Kabáč.

semifinaali odottamassa slovakit suurin suosikki Turnauksen – läksyt Kanada.” Se ei voi olla meille pahempi ottelua kuin silloin, kun tapasi Kanadan ensimmäistä kertaa, “sanoi Rewa.

” Sitten se oli meidän ensimmäinen ottelu turnauksessa, sillä jotkut kaverit se kantaesitettiin foorumilla ja hermostuneisuus he pitivät kädellä. Sittemmin kuitenkin toimintaamme huipentuu ja nyt meillä on täysin eri joukkue.Se tulee olemaan erittäin vaikea peli, mutta jos toistamme suorituskyvyn kaksintaisteluun Tšekissä, me vastustajat pisteet “sanoi Slovakian kapteeni.

” Haluamme Kanadan vetäytyä lainaksi “, sanoi Slovakian maalivahti Denis Godla oli ottelussa Tšekkiä vastaan ​​34 tehokkaat.

Vaikka kotimaiset toimijat ovat ennusteita varovaisia. “se ei ole niin helppoa ottelua kuin tavatessamme viimeksi” ehdotti Kanadan kapteeni Curtis Lazar. Tulokset puolivälierissä Tšekki – Slovakia 0 : 3 (0: 1, 0: 0, 0: 2)

klikkaa tästä