Southampton FC – Chelsea FC

Weekend program lukker den engelske Premier League-kamp mellom Chelsea og Southampton. Spille som gjest i uken droppet ut av EFL Cup til ligaens scenen, men tre ganger og vant gage for dem å være resultatet av en trio av konkurrentene foran seg. På St. Marias men det vil ikke være en enkel jobb, i tillegg Southampton prosessen er styrket i cupen og den siste uavgjort på Etihad Stadium.

I oktober avdelingene av Antonio Conte virkelig godt. Premier League har denne måneden fra tre kamper hele poeng, pluss en Bet365 imponerende score på 9: 0. Siste Blues på Stamford Bridge Mourinhův utklasset Manchester United, tilbake på bakken, men kom tilbake onsdagens nederlag i Ligacupen West Ham.

“Vi vet at Chelsea har et godt team, og er klar til å få tittelen. Det vil være vanskelig,” sa han på en London-adresse stor klubb opplevd pilot Southampton Claude Puel. Hans motpart, men snakk om en tittel ikke ønsker å høre. “Fem lag er plassert i nær kontakt, men vi skal ikke se på tabellen. Vi må konsentrere oss Bet365 om jobben vår på banen”, sier Antonio Conte.

“Det er for tidlig i øyeblikket for å snakke om bord eller for mesterskapet. Vi forbedrer med hver kamp, og tror på det vi gjør. Det er viktig,” sa den italienske manager som når du skriver en rapport om lørdagens duell må regne med fravær . Det vil fortsatt være Kurt Zouma, Cesc Fábregas og kanskje til og med John Obi Mikel.

Southampton vil savne quarterback Matt Targetti er usikkert starte sin konkurrent på kanten av de Bet365 defensive spillere og tidligere Chelsea Ryan Bertrand. Klar sannsynligvis ikke engang Jay Rodriguez, som onsdag seg en hjernerystelse. “Mine spillere venter fantastisk søndagens kamp. Det viktigste er å spille vårt spill,” franskmannen vet midten av femtitallet.

Chelsea vil sikkert gjerne gjenta resultatet fra februar i år, da St. Mary stadion da Hiddinkova laget vant en: andre Det er interessant at ingen Bet365 andre på banen hellige i 2016 under liga fortsatt ubeseiret. At målene vil falle igjen lover statistikk som hele det sørlige England mot et lag i sørvest London har ikke en eneste gang i forrige tretten engasjementer ikke holdt nullen. Hver serie, men må slutte …

source: http://bet-no.com/