St. Louis – Dallas

St. jääkiekkoilijoille Louis Blues jatkaa menestyksekästä kotiin sarja. Maanantain NHL ottelu ennen omaa fanit nousi Dallas 4: 3 kotona jatkoajalla ja teki kymmenes ottelu peräkkäin. Laajennus myös sijoittui toiseksi kaksintaisteluun, pelaajat New York Islanders kukisti 2: 1 Calgary.

Blues viimeisen kymmenen kaksintaistelut edessä oman fanit ja ovat voittaneet kahdeksan voitettu kahdesti meni ylimääräistä aikaa tai rangaistuspotkukilpailua. Kaiken kodin jään kymmenen voittoa ja vain yksi tappio varsinaisella peliaikaa. Toinen luotettava suorituskyky on niiden tavoite Jake Allen, joka purettua 18 laukausta ja frettien kuudes voitto peräkkäin.

Kotimaan häntä alusta asti on ollut lähempänä kun, kun 25 minuuttia johti 2: 0th Vieraat poistettu tavoite vaje lopussa toisen ja alussa kolmannen erän, kun 54 minuuttia, mutta palasi St. Louis David Perron lyijyä. Blues kuitenkin toisessa ottelussa peräkkäin myönsi vastustajan valtapelistä, kun 50 sekuntia ennen kolmannen sireenin asettui hänen toinen tavoite ottelun puolustaja Jamie Oleksiak.

Hänen tavoitteena hän oli jäällä ja Tsekin eteenpäin Radek Faksa että kun Oleksiakově potkaisi pallon sinisen linjan hyvin seulotaan ennen veräjä. Laajennus sitten vaan Faksi neuhlídal Tarasenko, joka jälkeen nopea yhdistelmän loukkaavaa vyöhykkeellä ampui avoimeen maaliin.