Stranden i Virginia i helgen, har hun farget det rødt

Virginia Beach på helgen, endret gjeldende av en elv, fargen på blod. Blodsutgytelse, men skjedde, bare rekordhøyt antall Santa Clausů ga stevne til sammen knuste verdensrekorden i antall løpere i ett løp i denne forkledning.

Santa Claus er en slags merkelig feit mann i en rød kjole med hvite trim, hvit vousisky og hypertrophied betfair (betfair) sans for humor, som i noen stater vest av oss bruker takk til selskapet Coca-Cola julaften hodeløse kjører i slede med reinsdyr slede og leverer gaver.

Men ikke i usa. Er det for den jobben de har mange fagfolk, som også kan kjøre fort. Minst som de har presentert expekt seg selv for Surf-n-Santa 5 Miler, en tre kilometer lange løpet av de aller fleste bare for dem.

Med 5025 løpere og běžkyněmi i forkledninger bli ennå uoffisielle innehaver av verdensrekorden søkt om oppføring i Guinness book of world records. Dette er selvfølgelig ikke kan gjøre uten en skikkelig dose av byråkratiet, som ville bli gjort noe som helst med arrangementer bwin (meninger om selskap bwin) av CPC CENTRAL committee. Produsenten av øl og administrator av guinness book of records krever at løperne hadde alle fem sammen – og dermed alle fem santovských komponenter på en gang iført: rød bukse, rød jakke, rød lue, svart belte, hvitt skjegg, eller han er ikke Julenissen.