Washington – Phhoenix 106:101

Washington basketball besejret i mandagens hjemmekamp NBA Phoenix 106: 101 og scorede et fjerde sejr i sæsonen. Tomas Satoranský vinder spillet 16 minutter, hvorunder martret op seks point, fire rebounds og to assists. Washington førte til sejr primært Bradley Beal, der har 42 point forbedret personlig rekord.

Wizards havde et lille overhånd i første halvår, men i kvartalet gæster tredje overtog og førte til 11 point. En anden minutter og en halv inden udgangen mister hjem efter en kurv Devin Booker 99: 101, slutter men tilhørte John Wall, der skaffede de sidste syv match point. Wall endnu oplevet inkonsekvent aften. Selv om han martret op 18 point og 15 assists, men vendte kun seks af 24 skud fra feltet. Beale var nok for 42 point kun 22 forsøg.

“Jeg tror det ikke, og jeg er ligeglad, hvis skudt fra en mine eller give kurven. Mit hoved er stadig indstillet så godt. Når jeg skyde, det er mig,” siger han skydning præstation Beal.

Satoranský kom på banen mindre end tre minutter før udgangen af den første del. Det første angreb kom løs trojka position og næsten engagerede tab, som vi undskyldte til holdkammerater. Så vendte han sig til to gratis omgange. I andet kvartal registreret en tjekkisk repræsentant i trojkaen Otto Porter efter tre minutter, og han blev erstattet af Beal. Satoranský tilbage til spillet i den midterste tredjedel del, men yderligere punkter tilføjes i begyndelsen af sidste kvartal. Først for anden gang i sin karriere i NBA trojkového ramt bagfra lysbuen og derefter omdannet til en af to gratis omgange. Selvfølgelig Satoranský gik otte minutter og 10 sekunder før slutningen på 85:84 for staten Washington.

I mandagens kampe klarede hold, der holder god formular. Basketball spillere Golden State fejet Indiana 120: 83 og vandt for ottende gang i træk. Sjette sejr i træk, forankringen San Antonio, som slog Dallas 96:91. For femte gang i træk vundet af Memphis, som besejrede Charlotte 105: 90 s.

For første gang siden marts sidste år formåede at vinde to gange i træk at spillere af Philadelphia, der efter lørdagens sejr over Miami slog Phoenix 101: 94 standard. Florida er en hel hjalp hverken ydeevne Hassan Whiteside, som forbedret personlig rekord for 32 point.